aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο… ψυγείο το θέμα με τις μετεγγραφές

Στο… ψυγείο το θέμα με τις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το κεφάλαιο των μετεγγραφών «παγώνει» προσωρινά στην ΑΕΛ, καθώς το μόνο που ενδιαφέρει, είναι η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς αύριο έχουν μπροστά τους το δύσκολο εμπόδιο της Πάφος FC. Μόνο ο Ντούσαν Κέρκεζ  ξέρει πώς και πού θα κινηθεί για να παρουσιαστεί ενισχυμένη η ομάδα του. Προς το παρόν, όμως, θα πάει στο αυριανό παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, ελπίζοντας πως εύκολα ή δύσκολα θα μπει με το δεξί η ομάδα του στο 2019.

Με διπλή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία προχθές, ενώ χθες δόθηκε έμφαση στην τακτική, κάτι που θα γίνει και σήμερα. Εκτός του Μπενίτεθ, ο οποίος σε δέκα ημέρες θα μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του.

Το ζητούμενο για τον Βόσνιο τεχνικό είναι να κάνει νέα αρχή η άμυνα του, η οποία στα τελευταία παιχνίδια παρουσίασε αδυναμίες. Πιθανό να υπάρξουν αλλαγές σε κάποια πρόσωπα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του ο προπονητής τη ΑΕΛ. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους, ωστόσο υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια των παιχνιδιών, που γίνονται εύκολα λάθη, τα οποία αξιοποιούνται από τους αντίπαλους.

Ο Κέρκεζ ποντάρει πολύ στο μηδέν παθητικό της ομάδας του κόντρα στην Πάφος FC, όμως εστιάζει την προσοχή του και στη μεσαία γραμμή, για το πώς θα παρουσιαστεί και πόσο δραστήρια θα είναι. Δίπλα από τον Αντάμοβιτς, ίσως επανέλθει ο Γκαθτανιάγα, ενώ την άλλη θέση διεκδικούν ένας από τους Ντα Σίλβα και Λεάντρο Σίλβα. Πιθανολογείται επάνοδος του Αβραάμ στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όμως μπορεί να δούμε και κάτι διαφορετικό, στο επιθετικό σχήμα της ομάδας. Να παίξει για παράδειγμα με δύο επιθετικούς στην κορυφή, τοποθετώντας παρτενέρ του Χουράδο έναν εκ των Μυτίδη και Μακρή.

Δεν χωρεί καμιά αμφιβολία πως στην θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ, θα είναι σημαντικό να αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο νέο χρόνο. Θα τη βοηθήσει ψυχολογικά, καθώς με άλλους τρεις βαθμούς θα της ανοίξει τον δρόμο για να παραμείνει στο κυνήγι θέσης στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ