aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο προσκήνιο ο Άκης Ιωαννίδης!

Στο προσκήνιο ο Άκης Ιωαννίδης!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε προψές ανάμεσα σε μέλη της ΑΕΛ, έφερε την οριστική απόσυρση του Σάκη Καραπατέα από τις διοικητικές διεργασίες του σωματείου. Οι επαφές συνεχίζονται και φαίνεται πως υπάρχει έδαφος και ενδιαφέρον από πλευράς του πρώην παράγοντα Άκη Ιωαννίδη (στο κέντρο της φωτό), για τη σύσταση συνδυασμού. Θα υπάρξει νέα συνάντηση αύριο, οπόταν και θα καταλήξουν σε έναν ενδεκαμελή συνδυασμό.

Όπως δήλωσε στο «Goal» ο κ. Ιωαννίδης, πρόθεση τους είναι να έλθουν σε πλήρη ταύτιση με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και από κοινού να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας ανθρώπων, που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ΑΕΛ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουμε μέτωπα με κανένα και πρόθεση μας είναι η ενότητα όλων των δυνάμεων της ΑΕΛ», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Πιο ισχυρή με 2.500.000 ευρώ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, έχει αφήσει όλες τις πόρτες ανοικτές, σε όποιον θα ήθελε να αναλάβει και την εταιρεία. Δεν είναι αρνητικός σε κανένα, από την άλλη όμως αν δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, θα πάει πιο κάτω, θα συνεχίσει τον προγραμματισμό για να είναι έτοιμη η ΑΕΛ να ξεκινήσει προετοιμασία.

Πλησιάζει η Γενική Συνέλευση και εκεί θα πληροφορηθούν οι φίλοι της ΑΕΛ όλες τις αλήθειες. Ο Ανδρέας Σοφοκλέους έχει ήδη έτοιμο πλάνο για τη νέα σεζόν, με αυξημένο προϋπολογισμό. Θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ντούσαν Κέρκεζ και χωρίς την πίεση του χρόνου, οι γαλαζοκίτρινοι θα ετοιμαστούν για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πόρτες ανοικτές ως την 1η Ιουνίου

Το πρωτάθλημα αρχίζει την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες κινήσεις. Δεν είναι μυστικό πως για να ξεπεράσει τον φετινό εαυτό της αλλά και για να ξαναφέρει κοντά της τον κόσμο της, η ΑΕΛ θα χρειαστεί ουσιαστική ενίσχυση. Πέντε με έξι πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που θα είναι σε θέση να αποτελέσουν στελέχη του βασικού κορμού.

Γιατί ο κορμός με τους Βοζίνια, Λαφράνς, Σοάρες, Σάσι, Τόρες, Ζούνιορ, Μπενίτεθ, Χ. Κυριάκου, Σίλβα, Αβραάμ, Νικολάου, μπορεί να δώσει λύσεις. Το πιο πολύτιμο κομμάτι για την ΑΕΛ οι νεαροί, Φιντέλις, Ρομάν, Γουίλερ, Μιχαηλίδης, Γερολέμου, Ηλία, Ζντραβόνσκι.  Όλοι τους  πρέπει να αξιοποιηθούν και με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, η ΑΕΛ να είναι πολύ καλύτερη τη νέα περίοδο. Σε αυτούς ίσως προστεθεί και το όνομα του Μάριου Πεχλιβάνη, για τον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ