aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πιθανότητες» (pics)

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πιθανότητες» (pics)

To Goal.com.cy βρίσκεται στο Λίβερπουλ και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή για το αυριανό παιχνίδι με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Τι είπε ο Κύπριος τεχνικός«Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο έργο με μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Σίγουρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα δεχθούμε πολλή πίεση από την αντίπαλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα και να κάνουμε παιχνίδι. Η Έβερτον έχει εξαιρετικούς παίκτες. Πρέπει να τους κρατήσουμε μακριά από την εστία μας και να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιες ευκαιρίες και να απειλήσουμε. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εξαιρετικό να παίζεις σε τέτοια γήπεδα και με τόσο κόσμο, το οποίο δείχνει πώς ζουν το ποδόσφαιρο εδώ. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτή τη ατμόσφαιρα. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μου και στους ποδοσφαιριστές και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι αύριο στον αγωνιστικό χώρο».

Σε ερώτηση τι πιθανότητες δίνει στην ομάδα και στην Έβερτον για το αυριανό παιχνίδι, απάντησε: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πιθανότητες. Υπάρχει αποτέλεσμα που είναι νίκη, ισοπαλία ή ήττα. Θα γνωρίζουμε αύριο μετά το παιχνίδι».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος ανεφερε«Ξέρουμε ότι αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι πήραμε βαθμό με τη Λιόν, ενώ και με την Εθνική Μάλτας βάλαμε δύσκολα στην Αγγλία των τόσων αστέρων. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν«.

** Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έδωσε το παρόν του κανένας εκπρόσωπος των ΜΜΕ της Αγγλίας.

** Κάλεσμα από το Φανούριο Κωνσταντίνου προς τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σεβαστούν τα όσα έχει ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες η Αστυνομία.

** Δεν θέλησαν να τοποθετηθούν για την επιπλέον τιμωρία του Σωφρόνη Αυγουστή από τον Αθλητικό Δικαστή, αφού πριν από μερικά λεπτά ενημερώθηκαν γι’ αυτό. Για την ώρα προέχει το παιχνίδι με την Έβερτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ