aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο πλευρό του «αντιρρησία» Μουρίνιο ο Αντσελότι!

Στο πλευρό του «αντιρρησία» Μουρίνιο ο Αντσελότι!

Το να κερδίζεις την Γιουβέντους στην έδρα της όντας για 86 λεπτά πίσω στο σκορ δεν το λες και απλό κατόρθωμα! Ο Ζοζέ Μουρίνιο το κατάφερε και αυτό φεύγοντας νικητής από το Τορίνο με εντυπωσιακό τρόπο βγάζοντας στο φινάλε της αναμέτρησης το… άχτι του φέρνοντας το κοινό σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Πορτογάλος ως μετρ της ίντριγκας θέλησε να περάσει την παρουσία του στην ιταλική πόλη αλησμόνητη ακούγοντας τα εξ’ αμάξης, καθώς με την κίνηση του χεριού του «πρόσταξε» τους φίλους της Γιουβέντους να… μιλήσουν έπειτα την σιωπή λόγω αποτελέσματος.

Η έντονη κριτική στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού ήταν αναπόφευκτη με πλήθος κόσμου να του τα «ψέλνει» τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να προβεί σε αυτή τη χειρονομία. Παρόλα αυτά, ο «Special One» από σήμερα βρήκε ίσως τον μοναδικό συμπαραστάτη του στο πρόσωπο του προπονητή της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός στις καθιερωμένες δηλώσεις του τάχθηκε με το μέρος του τεχνικού των «Κόκκινων Διαβόλων» τονίζοντας πως η αντίδραση αυτή έρχεται έπειτα από την συνήθη απαράδεκτη λεκτική πίεση που δέχονται άπαντες οι προπονητές στα ιταλικά γήπεδα.

«Καταλαβαίνω πως ο Μουρίνιο δεν μπορεί να αντέξει 90 λεπτά προσβολών, έκανε μια ειρωνική χειρονομία, δεν ήταν κάτι τόσο βαρύ. Αυτές οι συνεχιζόμενες προσβολές θα πρέπει κάποτε να τελειώσουν, όχι μόνο στο Τορίνο αλλά σε όλα τα ιταλικά γήπεδα. Αρκετά πια!» τόνισε ο Ιταλός δείχνοντας πως και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την συμπεριφορά των συμπατριωτών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ