aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο όριο της χρεοκοπίας 13 ομάδες!

Στο όριο της χρεοκοπίας 13 ομάδες!

Θα περίμενε κανείς πως τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων της Γερμανίας θα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση προ κορωνοϊού. Ή τουλάχιστον πως δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες. Όπως αποδεικνύεται, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά και τώρα η πανδημία έρχεται να τους προκαλέσει ακόμα σοβαρότερα προβλήματα.

Όπως προέκυψε από την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των 36 ομάδων της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, οι 13 εξ αυτών είναι στο όριο της χρεοκοπίας! Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που κατέθεσαν στην ομοσπονδία, αν δεν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα κινδυνεύουν με… διάλυση. Στη δεύτερη κατηγορία, αν σε επτά ομάδες δεν κατατεθεί η δόση των τηλεοπτικών, θα δηλώσουν χρεοκοπία στα τέλη Μαΐου. Άλλες δύο θα κάνουν το ίδιο στο τέλος Ιουνίου, για τον ίδιο λόγο.

Στην Μπουντεσλίγκα μία ομάδα θα αντέξει μέχρι τον Μάιο χωρίς δράση, ενώ τρεις ομάδες θα δηλώσουν χρεοκοπία στα τέλη Ιουνίου αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα κι αν δεν υπάρξουν έσοδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ