aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Δύσκολες στιγμές για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο υπέστη εγκεφαλικό και διακομίσθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (03/03) σε νοσοκομείο της Μαδέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Corriere della Sera», η κατάσταση της 65χρονης είναι σταθερή και ελεγχόμενη, αλλά νεότερα θα υπάρχουν σε 12 ώρες, αφού αυτή την στιγμή λαμβάνει την ιατρική φροντίδα.

Μάλιστα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, η συμμετοχή του Κριστιάνο στην αυριανή (04/03, 21:45) ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν θεωρείται αμφίβολη, αφού είναι δεδομένο πως ο CR7 θα θελήσει να βρεθεί το πλευρό της μητέρας του.

Η Ντολόρες αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας, ενώ το 2007 χρειάστηκε να κάνει μία σειρά χημειοθεραπειών, αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Θυμίζουμε πως ο πατέρας του 35χρονου σούπερ σταρ της Γιουβέντους έφυγε από τη ζωή το 2005, έχοντας αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με τον αλκοολισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ