aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο μυαλό τους μόνο το Δασάκι

Στο μυαλό τους μόνο το Δασάκι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για την κατάκτηση της ένατης νίκης στο πρωτάθλημα, είναι στον Απόλλωνα. Μετά και  την σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο, έχοντας το μυαλό τους μόνο στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό. Στο σημείο που έχει φθάσει η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, δεν μπορεί να κοιτάξει πίσω, παρά μόνο μπροστά.

Ούτε και σκέφτονται πιο μακριά από το παιχνίδι στο Δασάκι. Μπορεί το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και τα παιχνίδια με την Ομόνοια στο κύπελλο, όμως σταθερά η προσοχή τους θα είναι μόνο στο ματς που ακολουθεί. Και το πρόγραμμα λέει πως μπροστά τους οι κυανόλευκοι έχουν το εμπόδιο με τον Εθνικό.

Ο στόχος είναι παραμένει ο ίδιος όπως πάντα. Νίκη και μόνο νίκη. Τώρα όμως η κατάσταση είναι διαφορετική και οι απαιτήσεις περισσότερες, καθώς έχουν με κόπο και ιδρώτα καλύψει την διαφορά που τους χώριζε και δεν θέλουν όλη αυτή την προσπάθεια να την πετάξουν στα σκουπίδια. Ο τεχνικός του Απόλλωνα, ξεκούρασε τους βασικούς του ποδοσφαιριστές στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την ΑΕΖ και ήταν απόλυτα φυσιολογικό.

Αύριο όμως θα στηριχθεί σε αυτούς που χάρισαν τις συνεχόμενες νίκες στην ομάδα του. Η συνταγή φυσικά, για να πάρει αυτό που θέλει ο Απόλλων, δεν αρκείται μόνο στα πρόσωπα. Το ζητούμενο, είναι να καταθέσουν πάθος, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους και να μην επιτρέψουν στον αντίπαλο τους να τους δημιουργήσει προβλήματα.

Η άμυνα έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση και αυτό οφείλεται στην σταθερότητα των Βινίσιους – Ρομπέρζ, αλλά και στον ψηλό βαθμό απόδοσης των Κυριάκου και Σατσέτι στην μεσαία γραμμή. Οι δύο τελευταίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά, καλύπτοντας πολλούς χώρους, βοηθώντας άμυνα και επίθεση.

Είναι οι αφανείς εργάτες της ομάδας, με τον Ντα Σίλβα να παρουσιάζεται αναγεννημένος με το νέο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.  Ο Βραζιλιάνος έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην οργάνωση του παιχνιδιού και ο Απόλλων έγινε πιο επιθετικός και ουσιαστικός.

Στα θετικά της φρεσκάδας που βγάζουν οι κυανόλευκοι και η μεταμόρφωση του Σαρδινέρο, ο οποίος, κέρδισε την θέση στο βασικό σχήμα με το σπαθί του και οι φίλοι του Απόλλωνα δεν χορταίνουν να τον παρακολουθούν με το γεμάτο ουσία παιχνίδι του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ