aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο μικροσκόπιο ο Νουχίου (pics & vid)

Στο μικροσκόπιο ο Νουχίου (pics & vid)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι προσπάθειες της ΑΕΛ για ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής συνεχίζονται, με την περίπτωση του Ισπανού επιθετικού Ούρκο Βέρα να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, εξέλιξη που αναγκάζει τους ανθρώπους  των γαλαζοκιτρίνων να στραφούν προς άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται τώρα σοβαρά είναι αυτή του 28χρονου Κοσοβάρου επιθετικού Άντε Νουχίου.

Έχει ύψος 1.96 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια αγωνίζεται στην Σέφιλντ Γουένστεϊ. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 12 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο, στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καρλάιλ. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ξεκαθαρίσει το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας και το πιο πιθανό είναι πως θα αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές. Η ομάδα της  Λεμεσού, διαθέτει για την κορυφή, τον Αρουαμπαρένα και τον Μαύρου, ενώ σε ένα δύο παιχνίδια ξεκίνησε σαν σέντερ φορ ο Σάσι. Ο τελευταίος όμως απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει καλύτερα στα φτερά. Συνεπώς ακόμη μια λύση για την κορυφή της επίθεσης είναι ενδεδειγμένη.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΛ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Είναι υποψιασμένοι για όσα θα συναντήσουν, καθώς η αντίπαλος τους θα χρησιμοποιήσει άλλη ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα που θα δώσει σήμερα με τον Απόλλωνα. Μπορεί η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ να είναι σε ανοδική πορεία, όμως το ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Μπενίτεθ που δεν αγωνίστηκε λόγω καρτών με τον Εθνικό, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.  Ο Μιτρέα που για τον ίδιο λόγω δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή, θα πάρει την θέση του στο κέντρο της άμυνας. Ο  Τεϊσέιρα, που τον αντικατέστησε πήγε πολύ καλά και έδειξε πως θα είναι μια πολύ δυνατή επιλογή για την συνέχεια.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Αβραάμ, ο οποίος, λόγω καρτών ήταν και αυτός εκτός επιλογών, στο ματς με τον Εθνικό. Μπροστά της η ΑΕΛ, μέχρι το τέλος ης κανονικής περιόδου έχει άλλα οκτώ παιχνίδια, στα οποία θα επιδιώξει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κέρδος και το πλασάρισμα στην εξάδα, που θα της δώσει προοπτικές στα παιχνίδια της τελικής φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ