aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Λονδίνο μόνο… Άρσεναλ! (video)

Στο Λονδίνο μόνο… Άρσεναλ! (video)

H Άρσεναλ είναι το αφεντικό της πόλης!

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έπαιξε όσο χρειαζόταν και καθάρισε από το ημίχρονο την Τότεναμ, επικρατώντας με 2-0 στο ντέρμπι του Λονδίνου! Έπιασαν την Τσέλσι στην τέταρτη θέση οι «κανονιέρηδες» με 22 βαθμούς, έναν παραπάνω έχει η Τότεναμ.

Η Άρσεναλ είχε το πάνω χέρι από την έναρξη του αγώνα, έβγαινε με σωστό τρόπο στην επίθεση και παράλληλα είχε.. .εγκλωβίσει τους φιλοξενούμενους που ήταν τελείως ακίνδυνοι! Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ, έφτιαχναν προϋποθέσεις αλλά δεν κατάφερναν να φτάσουν σε αξιόλογες τελικές.

Ωστόσο, με την συμπλήρωση 36 λεπτών πήραν το προβάδισμα, με τον Μουστάφι να νικάει με εξαιρετική κεφαλιά τον Γιορίς μετά από εκτέλεση φαόυλ του Εζίλ. Και πέντε λεπτά αργότερα, ο Αλέξις Σάντσες εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Λακαζέτ για να δώσει στην Άρσεναλ αέρα… δύο τερμάτων!

Η Άρσεναλ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο και ακόμη και η παράδοση έδειχνε ότι δεν μπορεί να χάσει το τρίποντο! Και αυτό γιατί άλλες 20 φορές που είχε προηγηθεί με το ίδιο σκορ στην ανάπαυλα, είχε ηττηθεί μόλις μια φορά από την Τότεναμ! Στα αμιγώς αγωνιστικά του δευτέρου μέρους, το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Τα «σπιρούνια» είχαν πάρει τον έλεγχο αλλά δυσκολεύονταν να απειλήσουν, έχοντας σε κακή ημέρα τους Κέιν, Ντέλε Άλι, με τον Σισοκό να παλεύει… μόνος του! Τα λεπτά περνούσαν, οι δύο ομάδες δεν έφτιαχναν σπουδαίες ευκαιρίες και το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε!



Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 18/11
Άρσεναλ-Τότεναμ 2-0
(36’ Μουστάφι, 41’ Σαντσες)

Μπόρνμουθ-Χάντερσφιλντ (17:00)
Μπέρνλι-Σουόνσι
Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον
Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι
Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον
Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή 19/11
Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ (18:00)

Δευτέρα 20/11
Μπράιτον-Στόουκ (22:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ