aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο κόλπο με θρίλερ και η Ρόμα! (video)

Στο κόλπο με θρίλερ και η Ρόμα! (video)

Στο… τσακ απέφυγε νέα «στραβή» η Ρόμα. Η Κάλιαρι αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για τους τζιαλορόσι που όμως βρήκαν τη λύση στο «Ολίμπικο» χάρη σε τέρμα του Φάτσιο στο φινάλε του ματς 1-0. Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο είχε τον έλεγχο σχεδόν σε ολόκληρη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως της έλειψε το γρήγορο γκολ. Στο 52ο λεπτό ο διαιτητής –σωστά- με τη χρήση βίντεο έδειξε την «άσπρη βούλα» ύστερα από ανατροπή του Τζέκο μετά από κακή έξοδο του Κράνιο, όμως Περότι έκανε τραγική εκτέλεση και ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε.

Τα λεπτά περνούσαν και το άγχος μεγάλωνε για τους Ρωμαίους, που όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ύστερα από αναστάτωση που προκλήθηκε μετά από στημένη φάση, ο Φάτσιο έσπρωξε την μπάλα με το σώμα του στα δίχτυα και λύτρωσε στις καθυστερήσεις την ομάδα του (90+4’). Έτσι η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε την ήττα σοκ της Ίντερ, την πλησίασε στο -2, ενώ πλέον απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή και την πρωτοπόρο Νάπολι.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ