aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο «κόλπο» για Γκριζμάν και η Άρσεναλ

Στο «κόλπο» για Γκριζμάν και η Άρσεναλ

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μπορεί να υπέγραψε το περασμένο Ιούνιο την ανανέωση της συνεργασίας του έως το 2021 με τους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο, δεν είναι λίγα τα σενάρια που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας γύρω από το μέλλον του και τον συνδέουν με ομάδες του «Νησιού».

Πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που εξέφρασε την επιθυμία να εντάξει τον 25χρονο στο δυναμικό της, ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μα σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να μπουν δυναμικά στην… κούρσα της απόκτησης του αριστεροπόδαρου φορ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι οι Λονδρέζοι είχαν εκδηλώσει τη θέληση να φέρουν στο «Έμιρεϊτς» τον Γκριζμάν, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ γράφτηκε μάλιστα, πως έκαναν κρούση στο σύλλογο της Μαδρίτης, η οποία, ωστόσο, είχε απορριφθεί.

Έτσι, η Άρσεναλ φαίνεται πως θα… αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, το δε «σπάσιμο» της ρήτρας στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο ανέρχεται πάντως, στα 85 εκατομμύρια λίρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ