aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο «κόλπο» για Γκαλτιέ και η Έβερτον

Στο «κόλπο» για Γκαλτιέ και η Έβερτον

Την περίπτωση του Κριστόφ Γκαλτιέ… καλοβλέπει για τον πάγκο της η Έβερτον.

Σύμφωνα με το γαλλικό «befoot» η ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ φέρεται να ενδιαφέρεται αρκετά για την περίπτωση του 54χρονου τεχνικού, ο οποίος τον περασμένο μήνα οδήγησε τη Λιλ στην κορυφή της Ligue 1.

Ο Γκαλτιέ αναμένεται να μείνει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου από τους πρωταθλητές Γαλλίας και βάσει των ρεπορτάζ της πατρίδας του έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τη Νις. Παρόλα αυτά, μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν πέσει υπογραφές, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν άλλα κλαμπ. Μεταξύ αυτών και το αγγλικό, το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή, ύστερα από την ξαφνική αποχώρηση του Κάρλο Ανσελότι για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το εν λόγω δημοσίευμα παρουσιάζει ως «δυνατά χαρτιά» της Έβερτον τόσο την πρόκληση της Premier League που θα προσφέρει στον Γάλλο τεχνικό, όσο και τον υψηλότερο μισθό σε σχέση με τα (επίσης σημαντικά) επίπεδα, στα οποία κινείται η πρόταση της Νις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ