aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Στο Κολόσσι ο Κίρζης, η ευθύνη βαραίνει όλους… ήμασταν αποκαρδιωτικοί»

«Στο Κολόσσι ο Κίρζης, η ευθύνη βαραίνει όλους… ήμασταν αποκαρδιωτικοί»

Έντονη η απογοήτευση και ο προβληματισμός στις τάξεις του Απόλλωνα μετά την ήττα από την Ανόρθωση. Ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Νίκος Κίρζης, βρέθηκε το πρωί στο Κολόσσι, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, τόνισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) πως η εικόνα του Απόλλωνα ήταν αποκαρδιωτική.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είδαμε στη Λάρνακα δεν ήταν ο Απόλλωνας. Ήταν πραγματικά κάτι το οδυνηρό που προκάλεσε θλίψη. Δεν ήταν αυτό που χτίσαμε τα τελευταία 8 χρόνια. Υπάρχει προβληματισμός. Το να χάσεις ένα παιχνίδι είναι στο πρόγραμμα, ειδικά αν είναι ντέρμπι με την Ανόρθωση. Είναι ο τρόπος που αγωνίστηκε η ομάδα, χωρίς ψυχή, με παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, χωρίς να δείξει το παραμικρό στοιχείο που έκαναν τον Απόλλωνα μεγάλο και τρανό. Σαφέστατα υπάρχει προβληματισμός. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία σε συζήτηση. Πήγε ο πρόεδρος στο Κολόσσι και σίγουρα υπάρχουν ευθύνες οι οποίες βαραίνουν όλους στο οικοδόμημα του Απόλλωνα. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες να καθαρίσει το μυαλό γιατί υπάρχει πίεση ώστε να παρθούν αποφάσεις. Είναι άκρως δικαιολογημένη η πίεση του κόσμου. Όταν είναι ομαδικό το άθλημα, βαραίνουν όλους οι ευθύνες. Το πιο εύκολο είναι να καταδεικνύεις ένα προπονητή ή ένα παίκτη. Η ήττα είναι αποτέλεσμα γιατί εμείς δεν εμφανιστήκαμε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που είδαμε χθες δεν είναι ο Απόλλωνας. Θα πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση, υπάρχει το υλικό. Σίγουρα μπορεί να πάει μέχρι τον Ιανουάριο».

Για συνέβη με τον Γιούστε (ο Βουκομάνοβιτς είπε πως θα μπορούσε να αγωνιστεί): «Δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Δεν αδειάζουμε τον προπονητή απλά πάνω στην ένταση δεν προσδιόρισε σωστά το πρόβλημα με τον Γιούστε. Αλίμονο αν έμενε εκτός σε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

Για την ατάκα του προπονητή πως θα συναντηθεί με το ιατρικό τιμ: «Δεν γνωρίζω αν ήταν πάνω στην πίεση. Όμως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν βαραίνει το ιατρικό επιτελείο. Δεν μπορούμε να ρίχνουμε στον κύριο Κακαβελάκη τους τραυματισμούς. Αν ήρθαν τραυματισμοί δεν φταίει ο γιατρός, κάνει διάγνωση και προσδιορίζει το χρονικό διάστημα επιστροφής».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Κόουτς, χάθηκες…

Για τη συνέχεια: «Το πιο σημαντικό τώρα είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση που την έχουμε απολέσει. Πήραμε μόλις ένα βαθμό στα τελευταία τρία παιχνίδια. Οι ήττες είναι στο πρόγραμμα, είναι η εικόνα που παρουσιάζεις, το πάθος και τα στοιχεία που έλειπαν. Ήμασταν αποκαρδιωτικοί και αυτό μας γέμισε απογοήτευση γιατί υπάρχει τρομερό ρόστερ. Έστω κι αν έχει κάποιες αδυναμίες, που υπάρχουν στα ρόστερ όλων των ομάδων, δεν ήταν ο Απόλλωνας, ήταν ένα χαστούκι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Να καθαρίσει το μυαλό μας και να δούμε. Ο Περέιρα θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Για τον Γιούστε θα κριθεί τις επόμενες μέρες. Ο Ρομπέρζ θα είναι στην διάθεση του προπονητή».

Και κατέληξε: «Να δει ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του πως προχωρά η ομάδα. Ο πρώτος ο οποίος από χθες βράδυ είναι απογοητευμένος, γιατί είδαμε με τον κόσμο τον αγώνα, είναι ο πρόεδρος. Ξοδεύει εκατομμύρια για τον σύλλογο, για τον ίδιο είναι ανεπίτρεπτη τέτοια εικόνα. Θα περιμένει να δώσει λύσεις, όταν πάρει τις αποφάσεις του με ψυχραιμία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ