aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο κάδρο μόνο ο ΑΠΟΕΛ

Στο κάδρο μόνο ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ξεκούραση τέλος για την ΑΕΚ. Μετά το τριήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, συνεχίζοντας την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Άντονι Ιραόλα έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του και σίγουρα θέλει η ομάδα του μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου να είναι απόλυτα έτοιμη.

Ο Βάσκος τεχνικός μετρά σημαντικές επιστροφές, που του δίνουν κάποιες επιπλέον λύσεις. Ο Θωμάς Ιωάννου επέστρεψε μετά την τιμωρία του, ενώ οι Τομάς και Κάσες έχουν τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Απ’ εκεί και πέρα, εκτός αναμένεται να είναι και πάλι οι Αντωνιάδης και Μοϊσόφ. Αν κάποιος εκ των δύο προλάβει και συμπεριληφθεί στην αποστολή, τότε το πιο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο.

Για τον Ιραόλα είναι σημαντικό οι διεθνείς να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα. Σήμερα αναμένεται όσοι ήταν με την Εθνική Κύπρου, οι Λαμπάν, Ρουσιάς και Χριστοδούλου, να επανέλθουν στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Όσον αφορά στον Ιβάν Τρισκόφσκι, αναμένεται από αύριο να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Ιραόλα αναμένεται να επαναφέρει τον Ιωάννου στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο Τολεμές θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης και το ερωτηματικό είναι αν θα προτιμηθεί ο Γιάννου ή ο Τρισκόφσκι που προέρχεται και από δύο ματς με την Εθνική Σκοπίων. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έβγαλε μέχρι σήμερα τον Τρισκόφσκι από την ενδεκάδα, ακόμη και όταν προερχόταν από συνεχόμενα ματς με την Εθνική του και την ΑΕΚ, σε Κύπρο και Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ