aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο ίδιο γήπεδο, όπως με την Σαξάν

Στο ίδιο γήπεδο, όπως με την Σαξάν

O Απόλλωνας θα αγωνιστεί στο ίδιο γήπεδο, όπου το 2015 είχε κερδίσει με 2-0 την Σαξάν. Κάποιοι το γνωρίζουν πολύ καλά.  Από τις δηλώσεις τους και πριν από την αναχώρηση για την Μολδαβία, αυτό που όλοι τόνιζαν ήταν πως θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, για να γράψουν ακόμη μία νίκη.

Η αντίπαλός τους είναι σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, αφού μετρά δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος. Κάποια δημοσιεύματα ασχολούνται και με το θέμα του προπονητή της Ζάρια.  Αν δεν υπάρξει άμεση αγωνιστική ανάκαμψη, ίσως υπάρξει και θέμα με τον προπονητή Βλαντ Γκόιαν. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο ίδιος προπονητής που βρισκόταν στον πάγκο της  Σαξάν στις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα, πριν από δύο χρόνια.  Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν αγωνιστεί από τη σημερινή ομάδα οι Βάλε, Πέδρο, Σατσέτι, Χ. Κυριάκου και Παπουλής. Τα γκολ είχαν σημειώσει ο Πέδρο με τον Παπουλή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ