aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Hall of Fame της Premier League και ο Μπέργκαμπ!

Στο Hall of Fame της Premier League και ο Μπέργκαμπ!

Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα με τους κορυφαίες παίκτες στην ιστορία της Premier League προστέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο σπουδαίος Ντένις Μπέργκαμπ, ο οποίος έλαμψε με την Άρσεναλ, αποτελεί το έκτο μέλος του Hall of Fame, που νωρίτερα είχε υποδεχθεί τον Φρανκ Λάμπαρντ της Τσέλσι.

Είχαν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα Άλαν Σίρερ, Τιερί Ανρί, Ερίκ Καντονά και Ρόι Κιν.

Ο παλαίμαχος άσος υπηρέτησε τους «κανονιέρηδες» από το 1995 (όταν και πήρε μεταγραφή από την Ίντερ) μέχρι το 2006, μετρώντας συνολικά 404 συμμετοχές με 110 γκολ. Στην Premier League είχε 315 συμμετοχές με 87 γκολ και 81 ασίστ, ενώ κατέκτησε τρεις φορές το πρωτάθλημα.

Οι κορυφαίοι προκύπτουν μέσω ψηφοφορίας και οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι Πολ Σκόουλς, Τόνι Άνταμς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ίαν Ράιτ, Σολ Κάμπελ, Άντι Κόουλ, Άσλεϊ Κόουλ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Λες Φέρντιναντ, Ρίο Φέρντιναντ, Ρόμπι Φάουλερ, Στίβεν Τζέραρντ, Ματ λε Τίσιερ, Πατρίκ Βιεϊρά, Μάικλ Όουεν, Πέτερ Σμάιχελ, Τζον Τέρι, Ρόμπιν φαν Πέρσι και Νεμάνια Βίντιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ