aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο γνωστό για όλους ραντεβού

Στο γνωστό για όλους ραντεβού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τους περιμένει όλους αύριο στο Κολόσσι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Και τον Καρώ που επέστρεψε από τον δανεισμό του και τον Χάμπο Κυριάκου, αλλά και τον Σαντάνα. Όλοι θα βρίσκονται στην αυριανή πρώτη συνάντηση  και μετά θα ανακοινωθεί ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Αυστρία. 

Το θέμα του τελευταίου είναι γνωστό. Είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί, όμως πολύ δύσκολα θα κολλήσει το γυαλί για να τον δούμε πίσω στην ομάδα. Στον Απόλλωνα τρέχουν τις τελευταίες μέρες για τρεις προσθήκες, οι οποίες επιβάλλεται να γίνουν και όπως πληροφορούμαστε, οι επαφές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Πιέζουν πολύ για να κλείσει η περίπτωση του ακραίου επιθετικού και του επιτελικού μέσου, ενώ υπάρχουν έτοιμες επιλογές για το αριστερό άκρο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα της νέας περιόδου δεν θα έχει πολλά νέα πρόσωπα. Θα είναι λίγες οι προσθήκες, αλλά τόσες όσες για να είναι αρκετές για να καλύψουν τις αδυναμίες. Έγινε πολλή δουλειά με τους νέους που θα έλθουν, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, ελπίζοντας πως οι οπαδοί του Απόλλωνα θα βλέπουν και πάλι ένα σύνολο που θα το απολαμβάνουν.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, κινεί τα νήματα και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, είναι σίγουρο πως και αυτό το καλοκαίρι οι κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι από κάθε άποψη για να διεκδικήσουν είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διάκριση στην Κύπρο. Οι στόχοι ήταν και θα παραμείνουν ψηλοί για την ομάδα της Λεμεσού. Η Ευρώπη έχει γίνει συνήθεια για τον Απόλλωνα και όσο δύσκολο και αν φαίνεται το πρόγραμμα για να μπει στους ομίλους, υπάρχει η εμπειρία και η ποιότητα για να κερδίσουν το εισιτήριο για τέταρτη φορά.

Γράφει ιστορία μέσα από τις προκρίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και το στοίχημα έχει να κάνει και με τις εγχώριες διοργανώσεις. Στον Απόλλωνα, η δίψα είναι ακόμη μεγαλύτερη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και προς αυτή την κατεύθυνση θα στραφεί πιο πολύ η προσπάθεια τους. Η εξαιρετική περσινή πορεία δεν συνοδεύτηκε και από το ανάλογο κέρδος, όμως τα παθήματα, τους έχουν γίνει μαθήματα και στη νέα σεζόν θα φροντίσουν να είναι καλύτεροι, πιο συγκεντρωμένοι και ουσιαστικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ