aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Γκρατς με… τα «φτερά» της ελπίδας!

Στο Γκρατς με… τα «φτερά» της ελπίδας!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΑΚ)

Τα δύσκολα, τώρα αρχίζουν για την ΑΕΚ η οποία την ερχόμενη Πέμπτη στις 20:00 (ώρα Κύπρου), θα βρει μπροστά της ένα μεγάλο εμπόδιο στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (πρώτος αγώνας). Αυτό της αυστριακής Στουρμ Γκρατς η οποία αποκλείστηκε από τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς  Λιγκ, μετά από τις ήττες (0-2 και 1-3) από τον Άγιαξ, και πλέον συνεχίζει στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε αυτή τη φάση της δεύτερης σε τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είναι φυσιολογικό πως ο βαθμός δυσκολίας είναι κατά πολύ αυξημένος για τους Λαρνακείς, συγκριτικά με τους αγώνες απέναντι στην Ντάντοκ. Οι κιτρινοπράσινοι, ωστόσο, θα παραταχθούν με τη δύναμη της ποιότητάς τους και θα επιδιώξουν να ορθώσουν ανάστημα στο «Λίμπναουαρ» για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο «ΑΕΚ Αρένα» (16/08, 18:30).

Οι Αυστριακοί, οι οποίοι πέρυσι τερμάτισαν στη 2η θέση του πρωταθλήματός τους, άρχισαν στη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Κέρδισαν εντός έδρας την Χάρτμπεργκ με 3-2 και το περασμένο Σάββατο εκτός, επικράτησαν με το ίδιο σκορ επί της Βάκερ Ίνσμπρουκ.

Μέχρι στιγμής, οι «Blackies» παρουσιάζουν μερική αστάθεια στην άμυνά τους (δέχθηκαν τέσσερα γκολ σε δύο αγώνες), αλλά το γεγονός πως επιθετικά διαθέτουν αρετές, είναι κάτι το οποίο ο Αντονί Ιραόλα και οι ποδοσφαιριστές του θα κληθούν να προσέξουν ιδιαίτερα. Ο Βάσκος τεχνικός, λαμβάνει επίσης υπόψη ότι η ομάδα του πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπη ένα σύνολο αναμφίβολα πιο έτοιμο από αγωνιστικής άποψης κι εκεί είναι που η ταμπέλα με την ένδειξη «προσοχή» αρχίζει να αναβοσβήνει πιο έντονα.

Η ομάδα της Λάρνακας θα προπονηθεί σήμερα το πρωί και ακολούθως θα ετοιμαστεί για την πτήση με προορισμό το Γκρατς, η οποία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 15:30. Οι κιτρινοπράσινοι θα αφιχθούν αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο της αυστριακής πρωτεύουσας Βιέννης, κι απ’ εκεί με άλλη πτήση θα «πετάξουν» με κατεύθυνση το Γκρατς, μία πτήση η οποία διαρκεί μόλις 35 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ