aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Φάρο με στόχο το «διπλό» (pics)

Στο Φάρο με στόχο το «διπλό» (pics)

Μετά από 11 περίπου ώρες σε αεροδρόμια και αεροπλάνο, η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στον προορισμό της σήμερα το απόγευμα και πλέον η προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Λίνκολν μπαίνει στην τελική ευθεία. Οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, αφού πάρουν κάποιες απαραίτητες ανάσες στο ξενοδοχείο, ακολούθως θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στο Φάρο.

Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία του ταξιδιού (η αποστολή έφτασε στο Φάρο μέσω Βαρκελώνης) το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Αύριο, η ΑΕΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο «Αλγκάρβε», όπου θα γίνει ο αγώνας μεθαύριο, ενώ ο Ιδιάκεθ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό με τη Λίνκολν, έχοντας στο πλευρό του και έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Το 5-0 του πρώτου αγώνα είναι ξεκάθαρο ότι δεν αφήνει ίχνος αμφισβήτησης για την ομάδα που θα προκριθεί στον 2ο προκριματικό γύρο. Αυτό που θέλει, όμως, ο προπονητής της ΑΕΚ, είναι να δει την ίδια αγωνιστικότητα, όπως και στον πρώτο αγώνα, έτσι που να συνδυαστεί και με νέο νικηφόρο αποτέλεσμα. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς για να παρουσιαστεί η ΑΕΚ σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όμως μέσα από αυτά τα παιχνίδια στοχεύει να τη «στρώσει» ο Βάσκος για να μπορέσει να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη στα πιο δύσκολα που θα έρθουν σύντομα.

Γι’ αυτό και ο προπονητής των κιτρινοπράσινων φαίνεται ότι δεν θα προχωρήσει σε μαζεμένες αλλαγές, αν και το σκορ του πρώτου αγώνα τού δίνει τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο. Θέλει να χρησιμοποιήσει βασικούς για να μπορέσει να φέρει την ομάδα όσο γίνεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ενόψει των επόμενων αγώνων στην Ευρώπη.

 

Γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να επιλεγεί ακόμη και η ίδια ενδεκάδα του πρώτου ματς ή το πολύ να γίνουν μία ή δύο αλλαγές. Ένα ερώτημα είναι αν με τον Τρουγιόλς, που τώρα είναι έτοιμος, θα παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 3-4-3 ή αν θα διατηρήσει το 4-5-1 με το οποίο τα πήγε πολύ καλά κόντρα στη Λίνκολν στον πρώτο αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ