aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο δρόμο για το... Κάρντιφ

Στο δρόμο για το… Κάρντιφ

Όλα είναι έτοιμα στη Νιόν της Ελβετίας για την κλήρωση των ημιτελικών του Champions League, με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι έτοιμες να μάθουν τον αντίπαλο τους στην τελευταία στάση πριν από τον τελικό του Κάρντιφ στη διαδικασία που θα διεξαχεί στις 13.00 (Ελλάδος).

Η Ρεάλ βρίσκεται στα ημιτελικά για 7η σερί χρονιά και για 28η φορά στην ιστορία της, ρεκόρ που δεν έχει πετύχει άλλη ομάδα, ενώ η Γιουβέντους για 12η φορά. Παραδοσιακή είναι πλέον η παρουσία της Ατλέτικο που βρίσκεται για 3η φορά στα ημιτελικά τα τελευταία 4 χρόνια.

Από την άλλη η Μονακό, επιστρεφέρει στα ημιτελικά μετά από 13 χρόνια, όταν είχε φτάσει στο μοναδικό τους τελικό το 2004 και είχαν χάσει από την Πόρτο, με την παρουσία και του δικού μας, Άκη Ζήκου.

Επιπλέον, Ρεάλ και Ατλέτικο βρίσκονται μαζί στα ημιτελικά για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια και αν η κλήρωση κάνει τα… δικά της, ίσως βρεθούν στον τελικό αντιμέτωπες για 3η φορά στα τελευταία 4 χρόνια. Αν πάλι κληρωθεί το… ισπανικό ζευγάρι, τότε η Ισπανία θα έχει εκπρόσωπο στον τελικό για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Γερμανία δεν έχει εκπρόσωπο στην κλήρωση για τα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά το 2009.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ