aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο Μπάνσκο κρίνονται τα «λαβράκια» που πρότεινε ο Πράνιτς

Στο Μπάνσκο κρίνονται τα «λαβράκια» που πρότεινε ο Πράνιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται από χθες η αποστολή της Ανόρθωσης. Εκεί όπου μέχρι τις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή, η οποία αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές, έφθασε στον προορισμό της χθες το απόγευμα και από σήμερα οι προπονήσεις θα είναι έντονες και τις πλείστες φορές διπλές.

Η «Κυρία» θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια και μέσα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για μία επιτυχημένη σεζόν στην Κύπρο και την Ευρώπη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις 12 Ιουλίου η ομάδα της Αμμοχώστου θα δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ η αναμέτρηση που θα γίνει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει στις 20:00.

Οι δύο Κροάτες που πρότεινε ο Πράνιτς, οι Λόβριτς και Τόμισιτς, ακολούθησαν την αποστολή και θα κριθούν μέσα από τις προπονήσεις από τον Λέβι. Αν κάποιος δείξει κάτι εξαιρετικό θα γίνουν σοβαρές σκέψεις για να αποκτηθεί. Δεν είναι στην αποστολή ο νεαρός τερματοφύλακας Χαράλαμπος Κυριακίδης που δεν ικανοποίησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ