aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτήνουν πόδι οι «κομμένοι» στη Νέα Σαλαμίνα, είναι σκληροί διαπραγματευτές

Στήνουν πόδι οι «κομμένοι» στη Νέα Σαλαμίνα, είναι σκληροί διαπραγματευτές

Η πρόθεση από πλευράς Νέας Σαλαμίνας για αποχώρηση των Τζόρντι Σέσαρ (φωτό) και Μαουρίσιο Κορντέιρο είναι δεδομένη εδώ και καιρό, όπως άλλωστε έχει διαρρεύσει προ ημερών. Εντούτοις, ο Ισπανός αμυντικός και ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποδείχτηκαν σκληροί διαπραγματευτές, αξιώνοντας ποσό αποζημίωσης αρκετά μεγαλύτερο από όσο προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι. Τουλάχιστον έως χθες δεν είχε προκύψει εξέλιξη, γι’ αυτό άλλωστε και δεν υπήρξε ακόμα ανακοίνωση του διαζυγίου.

Αν λοιπόν παρουσιαστούν αδυσώπητοι οι δύο ποδοσφαιριστές, θα δημιουργηθεί πρόβλημα αναφορικά με την προσπάθεια για χειμερινή ενίσχυση της ομάδας της Αμμοχώστου. Μάλιστα, σε αυτό το ενδεχόμενο, θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό δύο ποδοσφαιριστές, που γνωρίζουν πως τέθηκαν εκτός πλάνου. Κάτι που ασφαλώς δεν είναι ό,τι καλύτερο για κάθε ομάδα. Γι’ αυτό και η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θα συνεχίσει την προσπάθεια, με στόχο να τους μεταπείσει και να βάλουν την υπογραφή τους σε όσο το δυνατόν πιο οικονομικό διαζύγιο.

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, πιάνοντας δουλειά μετά το ρεπό που τους δόθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Ενώπιόν τους βρίσκεται το παιχνίδι με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» την ερχόμενη Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ