aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτήνουν κερκίδα στο... Πάρκινγκ Αρένα

Στήνουν κερκίδα στο… Πάρκινγκ Αρένα

Το παιχνίδι σήμερα με την Ομόνοια είναι κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα μπορέσουν οι φίλοι της ΑΕΚ να κάνουν το ταξίδι στη Λευκωσία για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Μπορούν όμως να ζήσουν όλοι μαζί τον αγώνα καθώς ετοιμάζουν μία διαφορετική… κερκίδα.

Μετά από πρωτοβουλία του συνδέσμου  «AEK Supporters», θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες στον χώρο στάθμευσης που υπάρχει πίσω από το σωματείο και θα μαζευτούν αρκετοί φίλοι της ομάδας για να δουν μαζί την αναμέτρηση. Όπως είναι λογικό, το πάρκινγκ του σωματείου θα θυμίζει γήπεδο για ένα δίωρο και όλοι ελπίζουν ότι θα έρθει άλλη μία μεγάλη νίκη.

Μετά την επιτυχία της Ανόρθωσης στη Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ έπεσε από την κορυφή και θέλει ξανά νίκη για να επιστρέψει στην πρωτιά. Θυμίζουμε ότι μόνο συνταξιούχοι, άτομα σε τροχοκάθισμα και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τη μητέρα τους δικαιούνται να εισέλθουν στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ