aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Σερβία για να φέρει επιθετικό

Στην Σερβία για να φέρει επιθετικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον τελικό σχεδιασμό της ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος βρίσκεται στη Σερβία για την απόκτηση επιθετικού. Οι επαφές βρίσκονται προς το τέλος και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Οι Ντα Σίλβα, Πεχλιβάνης, Μυτίδης και Μαρκόσκι, αποτελούν τις πρώτες επιλογές της ΑΕΛ. Δεν χωρεί αμφιβολία πως θα γίνουν κι άλλες προσθήκες, με πιο σημαντική αυτή με τον ξένο σέντερ φορ. Είναι κοντά στην απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Nτύνει γαλαζοκίτρινο τον Πρόσεκ

Οι γαλαζοκίτρινοι με αργά, αλλά σταθερά βήματα φορτώνουν το ρόστερ τους και η εκτίμηση που επικρατεί είναι πως όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους. Αυτοί που έπρεπε να αποχωρήσουν ενημερώθηκαν. Οι τελευταίοι που φεύγουν είναι οι Τεξέιρα, Γκαμπιονέτα. Χρειάζονται σίγουρες επιλογές και ο Κέρκεζ το ψάχνει, με στόχο να βρει τους κατάλληλους που θα βοηθήσουν για να εξασφαλίσει η ομάδα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Με την ελπίδα να αναγεννηθεί ο Μυτίδης

Υπάρχουν πολύ καλές μονάδες στο ρόστερ, αλλά χρειάζονται και άλλες, κυρίως μεσοεπιθετικά, εκεί που έχει ρίξει όλο το βάρος ο Βόσνιος τεχνικός. Με τις προσθήκες που έχουν γίνει, φανέρωσε και τις προθέσεις του ο Κέρκεζ, που πιο πολύ ήθελε να ενισχυθεί επιθετικά η ομάδα του. Γιατί στις άλλες γραμμές υπάρχουν επιλογές, με διψασμένους μάλιστα ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς είναι ο Ντόσα Ζούνιορ, ο οποίος γνώρισε μια απίστευτη ταλαιπωρία τους τελευταίους 14 μήνες. Τραυματίστηκε σοβαρά, ρίσκαρε την υγεία του και επανήλθε, αντιμετώπισε νέο πρόβλημα, όμως τα νέα είναι καλά και ο Κυπροποιημένος διεθνής, αναμένεται πως θα επανέλθει δριμύτερος. Αναμένεται πως θα ξεκινήσει κανονικά και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα είναι σε θέση μαζί με τον Κέβιν Λαφράνς να δημιουργήσουν δυνατό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ