aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην… πυρά αφού η Ευρώπη την καλεί!

Στην… πυρά αφού η Ευρώπη την καλεί!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από χθες το μεσημέρι η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στην Πολωνία, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αφού πρώτα το αεροπλάνο της αποστολής προσγειώθηκε στο Πόζναν, ακολούθως η αποστολή μετέβη οδικώς στην Οπαλένιτσα.

Οι ποδοσφαιριστές πήραν κάποιες ανάσες και το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο «Hotel Remes Sport & Spa», που θα αποτελέσει τη βάση της ΑΕΚ για το επόμενο 10ημερο. Το κλίμα στην αποστολή είναι εξαιρετικό και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε χρόνος για ικανοποιητική ξεκούραση με το τέλος της περσινής σεζόν, εντούτοις όλοι παρουσιάζονται ορεξάτοι και αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά για να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα στη νέα περίοδο.

Πρώτος στόχος, άλλωστε, της ΑΕΚ στην επικείμενη σεζόν είναι η καλή πορεία στην Ευρώπη και να διεκδικήσει εάν είναι δυνατόν ακόμη και την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πέρσι έφθασε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο στόχο αλλά αποκλείστηκε από τη Σλόβαν Λίμπερετς. Ακολούθως, στόχος θα είναι η κατάκτηση ενός τίτλου στις εγχώριες διοργανώσεις. Κάτι που η ΑΕΚ θέλει πολύ και δουλεύει σ’ αυτό τα τελευταία χρόνια.

Από την αποστολή στην Πολωνία απουσιάζουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και θα ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Το ίδιο και ο Τσάβι Ρόκα, που δεν ταξίδεψε με την αποστολή. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα δώσει τρία φιλικά στην Οπαλένιτσα με στόχο να «δέσει» ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα στο τέλος Ιουνίου.

Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή με ομάδα η οποία ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, το δεύτερο θα γίνει στις 20 Ιουνίου με τη Γιαγκελόνια και το τρίτο φιλικό στις 22 Ιουνίου (και ακολούθως η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο) με τη Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ