aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην… πρίζα ο Χριστοδούλου

Στην… πρίζα ο Χριστοδούλου

Η σημερινή μέρα θα ρίξει αρκετό φως σχετικά με την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΛ και παραλλήλως ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αρχίσει να βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις του σχετικά με το αρχικό σχήμα.

Επί της παρούσης φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει ο Ζούνιορ το εκτός έδρας ματς με τον Ερμή, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου από τους Σαβάν, Αϊρόσα και Σόουζα για να τεθούν στη διάθεση του Κύπριου κόουτς.

Για τον Ζούνιορ υπάρχει ήδη ο αντικαταστάτης που τα πάει περίφημα. Ο Κέβιν Λαφράνς κάλυψε το κενό του, ενώ αν δεν μπορέσει ο Αϊρόσα να αγωνιστεί την Κυριακή, τη θέση του θα πάρει ο Χάρης Κυριάκου. Όσον αφορά στον Σόουζα, υπάρχει η επιλογή του Νικολάου και για τον Σαβάν η λύση του Μπουένο.

Βέβαια, στην ΑΕΛ δεν θέλουν να σκέφτονται πως κόντρα στον Ερμή θα έχουν μαζεμένες απουσίες, οι οποίες ενδεχομένως να επηρεάσουν την αγωνιστική συνοχή που διακρίνει το σύνολο από την αρχή της τρέχουσας σεζόν. Ειδικότερα στη μεσαία γραμμή, ο Χριστοδούλου θα επιθυμούσε να μην αλλάξει κάτι καθώς έδεσαν οι Σοάρες, Σόουζα και Μπουένο.

Και οι τρεις τους κάνουν εξαιρετική δουλειά, αν και από την ΑΕΛ προκύπτουν πολλά παράπονα για τις κλοτσιές και τα αντιαθλητικά χτυπήματα που δέχονται οι παίκτες της, κυρίως οι Σόουζα, Σοάρες και Αρουαμπαρένα. Είναι όμως και αυτά μέρος των αντοχών που καλείται να δείξει η ΑΕΛ για να μπορέσει να φτάσει στις επιτυχίες που θα τη διατηρήσουν εντός των στόχων της.   

Το κυριακάτικο ματς κρύβει παγίδες, με τον Χριστοδούλου να σημειώνει στους ποδοσφαιριστές πως θα πρέπει να παρουσιαστούν σε ψηλό βαθμό ετοιμότητας.  Ήδη ο Κύπριος τεχνικός έχει αναλύσει στους ποδοσφαιριστές τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ