aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην πόρτα της εξόδου του Άνφιλντ ο Μορένο

Στην πόρτα της εξόδου του Άνφιλντ ο Μορένο

Η τελευταία σεζόν στο Άνφιλντ αναμένεται να είναι η φετινή για τον Αλμπέρτο Μορένο. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και συζήτησε με τη Λίβερπουλ για την επέκταση της συνεργασίας τους, όμως δεν τα βρήκαν. Από την πλευρά των «κόκκινων» φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόθεση να επανέλθουν με νέα πρόταση, οπότε ο 26χρονος μπακ θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Άλλωστε, από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.

Εξάλλου, μέχρι τώρα ο Μορένο δεν κατέχει σημαντική θέση στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ, αφού φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Τη θέση του βασικού αριστερού μπακ των «κόκκινων» έχει κλειδώσει ο Άντριου Ρόμπερτσον, ενώ υπάρχει η σκέψη στο εξής ευκαιρίες να αρχίσει να παίρνει και ο 18χρονος διεθνής με την Κ19 της Αγγλίας, Λιούις. Έτσι, οι ελπίδες του Μορένο, που βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2014, να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, είναι λιγοστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ