aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2020 ο Φερναντίνιο!

Στην Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2020 ο Φερναντίνιο!

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα παραμείνει ο Φερναντίνιο. Οι «πολίτες», δύο ημέρες μετά την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νικολάς Οταμέντι, ανακοίνωσαν την ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου μέσου έως το καλοκαίρι του 2020.

«Αυτός ο σύλλογος έχει φανταστικό μέλλον και θέλω να αποτελώ μέλος του όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τον Πεπ στην τεχνική ηγεσία, αισθάνομαι σίγουρος πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εξαιρετική πορεία, αλλά κυρίως θα προσπαθούμε να παίζουμε ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα της Σίτι ο 32χρονος χαφ.

Ο Φερναντίνιο ανήκει στη Σίτι απ’ το καλοκαίρι του 2013, όταν κι αποκτήθηκε έναντι 40.000.000 ευρώ απ’ τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και σε 213 συμμετοχές έχει σημειώσει 19 γκολ και έχει μοιράσει 21 ασίστ. Παράλληλα, είναι 41 φορές διεθνείς με τη Βραζιλία, έχοντας πετύχει και δύο τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ