aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην… μάχη για Ρασίτσα και η Λειψία!

Στην… μάχη για Ρασίτσα και η Λειψία!

Ο Μίλοτ Ρασίτσα μετακόμισε στη Βέρντερ Βρέμης τον Ιανουάριο του 2018 ερχόμενος από την Φίτεσε και παρά την κακή φετινή χρονιά των «πράσινων», ο 23χονος επιθετικός έχει καταφερει να ξεχωρίσει με την απόδοσή του.

Ο Ρασίτσα μετράει επτά τέρματα και τέσσερις ασίστ σε 20 εμφανίσεις με τη Βέρντερ στην Bundesliga, με αποτέλεσμα να έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, εντ΄ς κι εκτός Γερμανίας…

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βλέπει στο πρόσωπο του Κοσοβάρου άσου τον διάδοχο του Τζέιντον Σάντσο, ενώ η Λειψία είναι η τελευταία ομάδα που «συνδέθηκε» μαζί του. Βέβαια, ενδεχόμενη απόκτηση του από πλευράς «ταύρων» δεν πρόκειται να έρθει… φθηνά!

Ο Ρασίτσα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βέρντερ ως το 2022, ενώ σε ενδεχόμενο αποφυγής του υποβιβασμού της ομάδας από τον γερμανικό Βορρά υπάρχει ρήτρα ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ. Αν αντιθέτως αυτό δεν συμβεί, θα αποχωρήσει με σαφώς λιγότερα χρήματα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «Kicker», στη Βέρντερ είναι διατεθειμένοι να πληρωθούν λιγότερα ανεξαρτήτως τελικής έκβασης, με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Αλτίν Λάλα, να τονίζει σε δηλώσεις του ότι οι συζητήσεις θα γίνουν μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, όταν και θα ξαναρχίσει η δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ