aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Κύπρο ο Πουλλαΐδης, συνάντηση με σωματείο και Κετσπάγια

Στην Κύπρο ο Πουλλαΐδης, συνάντηση με σωματείο και Κετσπάγια

Κρίσιμες είναι οι στιγμές στην Ανόρθωση. Ο Ανδρέας Παντελή αποχώρησε αφήνοντας πολλά «μέτωπα» ανοικτά και τεράστιους κινδύνους, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό. Το σωματείο ανέλαβε τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας με τον αντιπρόεδρο, Μιχάλη Χατζηπαντέλα να βγαίνει μπροστά και να ψάχνει λύσεις στο «καυτό» θέμα με πρώτιστο μέλημα την εισρεύσει χρήμα στο ταμείο όσο γίνεται πιο γρήγορα. Φαίνεται να βρίσκουν κάποιες ανοικτές πόρτες από επιφανείς φίλους της Ανόρθωσης, που παρουσιάζονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν.

Τα μέλη της διοίκησης του σωματείου χαίρουν εκτίμησης και αναγνωρίζεται το γεγονός ότι, γίνεται τεράστια προσπάθεια, όπως μπορέσει ο Σύλλογος να βρεθεί στο σωστό δρόμο. Το πιο πιθανό είναι, τόσο το σωματείο όσο και η εταιρεία υπό την προεδρία του Χατζηπαντέλα, να συνεχίσουν μέχρι και τον Μάιο όπου θα ολοκληρωθεί η σεζόν και ακολούθως μέσω Εκλογικών Συνελεύσεων να γίνει αλλαγή σκυτάλης. Αυτό θα γίνει εφόσον ο κ. Χατζηπαντέλας έχει την συμπαράσταση από επιφανείς φίλους της «Κυρίας».

Την Παρασκευή (1/3) αναμένεται στην Κύπρο ο Χρήστος Πουλλαΐδης. ο οποίος κατέχει πολύ μεγάλο ποσοστό των μετοχών της εταιρείας. Θα έχει επαφές με τη διοίκηση του σωματείου για να ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η πρώτη του τοποθέτηση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Στην ατζέντα του κ. Πουλλαΐδη βρίσκεται και συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι δυο τους έχουν ήδη μιλήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας σε περίπτωση επιστροφής του στον διοικητικό θώκο της Ανόρθωσης. Πάντως, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με το οικονομικό να είναι το μεγαλύτερο «αγκάθι» που ταλανίζει την ομάδα της Αμμοχώστου και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μετά βεβαιότητας τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ