aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην κορυφή με «κάλπικα» γκολ η Ουκρανία! (video)

Στην κορυφή με «κάλπικα» γκολ η Ουκρανία! (video)

Η μία πανηγυρίζει, η άλλη διαμαρτύρεται –και έχει κάθε λόγο να το κάνει! Η Ουκρανία επικράτησε 2-0 της Τουρκίας, αλλά κανένα από τα δύο γκολ των νικητών δεν έπρεπε να μετρήσει! Στο 18’, λοιπόν, ο Γιαρμολένκο ήταν ελαφρώς οφσάιντ, ο επόπτης δεν σήκωσε σημαία και τελικώς το τέρμα του νέου άσου της Ντόρτμουντ μέτρησε κανονικά.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος παίκτης βρήκε ξανά δίχτυα στο 42’, ωστόσο ούτε αυτό έπρεπε να μετρήσει. Κι αυτό διότι πριν του δώσει πάσα ο Κονοπλιάνκα, η μπάλα είχε καθαρά άουτ! Παρολ’ αυτά, βέβαια, η… ιστορία «έγραψε» και κάπως έτσι η ομάδα του Σεφτσένκο ανέβηκε στους 14 βαθμούς (τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος) και στην κορυφή του ομίλου, ούσα στο +1 από την Κροατία, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο, αφού αναβλήθηκε το ματς με το Κόσοβo.

Την ίδια ώρα οι γείτονές μας -που ήταν πολύ κακοί, δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου κι έφαγαν πολλές φάσεις για… διασυρμό- έμειναν στους 11, έχουν τρεις αντιπάλους από πάνω τους και μοιάζει πολύ (πολύ) δύσκολο να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έστω και μέσω μπαράζ. Αξίζει να σημειωθεί πως ντεμπούτο στον πάγκο έκανε ο πολύπειρος Λουτσέσκου.

Η βαθμολογία του ένατου ομίλου

Ουκρανία 14
Κροατία 13*
Ισλανδία 13
Τουρκία 11
Φινλανδία 4
Κόσοβο 1*

Τα γκολ του αγώνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ