aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην ισοπαλία η Ατλέτικο

Στην ισοπαλία η Ατλέτικο

Στη ρεβάνς του Wanda Metropolitano θα κριθεί η πρόκριση στη φάση των «8» ανάμεσα σε Χιρόνα και Ατλέτικο καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Montilivi. Σε ένα ματς που… επλήγη από τους ισχυρούς ανέμους, οι δύο ομάδες τα άφησαν όλα για την επόμενη Τετάρτη (16/01), αν και η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε έχει το προβάδισμα. Στο 9′ άνοιξαν το σκορ οι «Ροχιμπλάνγκος» όταν το σουτ του Γκριεζμάν πήγε στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του Γκόρκα Ιραΐθόθ και κατέληξε στα δίχτυα, όμως για τους Καταλανούς ισοφάρισε πριν το ημίχρονο ο Αντονι Λοσάνο, με το 1-1 να μην αλλάζει στην επανάληψη και να παραμένει ως το τελικό.

Χιρόνα (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ιραΐθόθ, Ραμάλιο, Εσπινόσα, Αλκαλά, Αλέις Γκαρθία, Μουνιέσα, Σέουνγκ-Χο (67′ Πόρτου), Ντάγκλας-Λουίζ, Βάλερι, Ντουμπιά (80′ Γκρανέλ), Αντονι Λοσάνο (59′ Μπόρχα Γκαρθία).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Αδάν, Γοδίν, Χιμένες, Αρίας, Μοντέρο (46′ Κορέα), Σαούλ, Κόκε, Λεμάρ, Ρόδρι, Κάλινιτς (72′ Βιτόλο), Γκριεζμάν (59′ Παρτέι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ