aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Ίντερ ο Μπαρέλα με 46.000.000 ευρώ!

Στην Ίντερ ο Μπαρέλα με 46.000.000 ευρώ!

Παίκτης της Ίντερ πρέπει να θεωρείται ο Νικολό Μπαρέλα! Οι «νερατζούρι» τα βρήκαν με την Κάλιαρι στα 46 εκατ. ευρώ συνολικά. Πρόκειται για 40 εκατ. ευρώ και άλλα 6 σε μπόνους, τα οποία και προφανώς ο ποδοσφαιριστής θα πιάσει εύκολα.

Το μόνο που μένει να διευθετηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ο τρόπος που θα κατατεθούν τα χρήματα από την Ίντερ καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο ποσό, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος του Financial Fair Play.  Αυτή τη στιγμή μοιάζει ως πιθανότερο γεγονός να δοθεί ως δανεικός στην Ίντερ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία θα κατατεθεί του χρόνου.

Ο Μπαρέλα ήταν ο εκλεκτός του Αντόνιο Κόντε για τον άξονα και μετά το πρώτο… ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ίντερ και Κάλιαρι, ο Ιταλός τεχνικός πίεζε τη διοίκηση της ομάδας του ώστε να δώσουν παραπάνω χρήματα για να τον κάνει δικό του. Τελικά, αυτό συνέβη με τον Μπέπε Μαρότα να τα βγάζει τελικά… πέρα και να πείθει την Κάλιαρι να ρίξει κατά 4 εκατ. ευρώ της απαιτήσεις της.

Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό… εργαλείο στα χέρια του Κόντε, ο οποίος πλέον έχει δύο ταλαντούχους χαφ, τον Μπαρέλα και τον Σένσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ