aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Ίντερ μέσω Σούνινγκ ο Ζοάο Μάριο

Στην Ίντερ μέσω Σούνινγκ ο Ζοάο Μάριο

Βρήκε τρόπο για να αποκτήσει τον Ζοάο Μάριο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας η Ίντερ που θα χρειαστεί και την βοήθεια της Γιανγκσού Σούνινγκ.

Επειδή η Ίντερ δεν μπορεί να αγοράσει τον παίκτη κατευθείαν λόγω του Financial Fair Play, θα ενεργοποιήσει τις καλές σχέσεις που έχει ο πρόεδρος της Έρικ Τοχίρ με την κινέζικη ομάδα. Συγκεκριμένα, η Σούνινγκ θα δώσει τα 35 εκατ. ευρώ που ζητάει η Πορτογαλική ομάδα και θα κάνει τον παίκτη δικό της, ώστε στην συνέχεια να τον δώσει ως δανεικό στην Ίντερ και έτσι να μην φανούν αυτά τα λεφτά στα βιβλία της ομάδας από το Μιλάνο.

Αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ζοάο Μάριο, τότε οι «νερατζούρι» θα στρέψουν την προσοχή τους στον Κεϊτά Μπαλντέ της Λάτσιο, που προτιμάτε από τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι της Νάπολι.

Επίσης στην λίστα του ιταλικού συλλόγου είναι και ο Έρικ Λαμέλα της Τότεναμ, όπως και ο Χουάν Κουαδράδο της Τσέλσι, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ