aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην έξοδο ο Βαλβέρδε, στο προσκήνιο για Μπαρσελόνα ο Τσάβι

Στην έξοδο ο Βαλβέρδε, στο προσκήνιο για Μπαρσελόνα ο Τσάβι

Η Μπαρσελόνα βίωσε μία οδυνηρή ήττα το βράδυ της Πέμπτης (09/01), με 2-3 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτόματα το κλίμα έγινε ακόμη πιο βαρύ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και ο Λουίς Σουάρες με τον Λιονέλ Μέσι προσπάθησαν να προστατεύσουν τον προπονητή τους.

Όπως μεταδίδει όμως το RAC1, ο γενικός διευθυντής των μπλαουγράνα, Όσκαρ Γκράου, αλλά και ο αθλητικός διευθυντής Ερίκ Αμπιντάλ βρίσκονται στην Ντόχα και είχαν συνάντηση με τον Τσάβι, με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο να αναλάβει την Μπαρσελόνα.

Ο Τσάβι είναι προπονητής της Αλ Σαάντ του Κατάρ από το προηγούμενο καλοκαίρι και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των μπλαουγράνα δεν έχει κρύψει τη φιλοδοξία του να προπονήσει κάποια μέρα την Μπαρσελόνα στο μέλλον, όμως όπως έχει επισημάνει και ο ίδιος δεν θέλει να βιαστεί.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται να συζητήσουν την περίπτωση να αναλάβει τώρα την Μπαρσελόνα και να έχουμε ένα πρόωρο διαζύγιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ή το καλοκαίρι που τελειώνει και το συμβόλαιο του «Τσινγκούρι» με τους Καταλανούς.

Σύμφωνα πάντως με την εκδοχή της Μπαρτσελόνα, το ταξίδι του Ερίκ Αμπιδάλ είχε ήδη προγραμματιστεί, με σκοπό να επισκεφθεί τον Ουσμάν Ντεμπελέ που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ