aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Ευρώπη είναι… «κίτρινο υποβρύχιο»

Στην Ευρώπη είναι… «κίτρινο υποβρύχιο»

Παρουσιάζοντας πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή που έχει στο εγχώριο πρωτάθλημα, η Βιγιαρεάλ απέδρασε με νίκη… πρόκρισης (0-1) από την έδρα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και κρατάει στα χέρια της το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Καγιέχα ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή της, με τον Τσουκουέζε να κάνει την κούρσα από τα δεξιά και να σεντράρει στην περιοχή, όπου βρήκε τον Πεντράθα, ο οποίος εκτέλεσε τον Σαλέν για το 0-1.

Στη συνέχεια, το «κίτρινο υποβρύχιο» παραχώρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στους γηπεδούχους και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Εντούτοις, άντεξε στις πιέσεις των «λιονταριών», που είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ντοστ στο 69’ και τον Ραφίνια στο 75’, αλλά ο γκολκίπερ Αντρές και το δοκάρι αντίστοιχα έσωσαν τους φιλοξενούμενους.

Στο 77’ ο Ακούνια δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε τη Σπόρτινγκ με 10 παίκτες και έβαλε την ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ