aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην ευθεία για τα τρία «ναι»

Στην ευθεία για τα τρία «ναι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πλησιάζει η μέρα έναρξης των προπονήσεων στον Απόλλωνα και μαζί πλησιάζουν και οι μετεγγραφές που θα καταστήσουν πιο δυνατή την ομάδα της νέας περιόδου. Μέχρι στιγμής ο Κέβιν Μπρου, αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας των κυανόλευκων, ενώ οι επόμενοι στόχοι έχουν εξευρεθεί και οι επαφές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Κάποιες κινήσεις είναι προ των πυλών, κάποιες άλλες πιθανό να μην προχωρήσουν.

Ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή, καίγεται βασικά για τρεις θέσεις, ένα μέσο, ένα δεξί επιθετικό και ένα αριστερό μπακ και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει αν χρειάζεται να γίνουν και άλλες μετεγγραφές. Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Κύπριου τεχνικού για να είναι σίγουρος πως με αυτές τις επιλογές, η ομάδα του θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει Μουντιαλικό εξτρέμ ο Απόλλων! (video)

Είναι σημαντικό πως οι πλείστες βασικές μονάδες του Απόλλωνα στη λήξασα σεζόν θα συνεχίσουν στη νέα και θα είναι οι στυλοβάτες στην προσπάθεια για μεγαλύτερες επιτυχίες. Στο θέμα των αποχωρήσεων, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος άλλος εκτός πλάνου, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα. Ήδη αποτελούν παρελθόν οκτώ παίκτες (Άλεφ, Γιάκολις, Αγγελή, Πιτσιάν, Χατζηβασίλης, Μαρτίνες, Ντα Σίλβα, Σωφρονίου), ενώ θεωρείται δεδομένη και η αποχώρηση του Σαντάνα.

Οι παράγοντες του Απόλλωνα δεν κάνουν πίσω σε θέματα πειθαρχίας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να δώσουν συγχωροχάρτι στον Βραζιλιάνο για την αναστάτωση που προκάλεσε παραμονές του τελικού κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούν ο Κύπριος τεχνικός και οι συνεργάτες του, από την πρώτη ημέρα της έναρξης των προπονήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ