aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Έμπολι για κατασκοπεία της Λάτσιο

Στην Έμπολι για κατασκοπεία της Λάτσιο

Ο Απόλλωνας μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα CYTA έχοντας ως μοναδικό στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις όμως την ίδια ώρα το τεχνικό τιμ των γαλάζιων έχει στο μυαλό του και τη Λάτσιο.

Η ομάδα της Λεμεσού την ερχόμενη Πέμπτη κάνει πρεμιέρα και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Λάτσιο με το σκάουτινγκ της Ιταλικής ομάδας να έχει αρχίσει εδώ και δύο βδομάδες.

Ήδη ο Περικλής Παπαπαναγή είδε αρκετά παιχνίδια της Λάτσιο μέσω βίντεο ενώ το τμήμα σκάουτινγκ πάντα σε συνεννόηση με τον Σωφρόνη Αυγουστή ενδέχεται να ταξιδέψει στην πόλη Έμπολι για να δει από κοντά την Λάτσιο που αγωνίζεται στο Στάδιο Κάρλο Καστελάνι κόντρα στην τοπική ομάδα.

Το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στους ομίλους γι’ αυτό και το τμήμα σκάουτινγκ δουλεύει από την πρώτη μέρα που έγινε η κλήρωση ώστε να συλλέξει όλες τις πληροφορίες για την δυναμικότητα των αντιπάλων ώστε να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα γι’ αυτές τις αναμετρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ