aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην ατζέντα το θέμα Ρομπέρζ

Στην ατζέντα το θέμα Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων θα ξεκινήσει προετοιμασία στις 19 Ιουνίου και την ίδια μέρα θα γνωρίζει και τον αντίπαλό του στον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μέχρι την ημερομηνία του πρώτου ραντεβού στο Κολόσσι, αναμένεται πως θα προχωρήσουν πολλές υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας. Δεν αποκλείεται ένα-δύο κινήσεις να μείνουν προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, ανάλογα και με την πορεία στην Ευρώπη. Είναι κάτι που το συνηθίζουν στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια.

Από χθες πάντως η διοίκηση ξεκίνησε έντονες επαφές με στόχο να πετύχει την καλύτερη ενίσχυση. Στην ατζέντα του προέδρου είναι και το θέμα Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος αμυντικός απολαμβάνει προς το παρόν τις διακοπές του στο Παρίσι. Είναι άγνωστο τι θα προκύψει, όμως προς το παρόν όλα είναι πιθανά. Είτε να τηρήσει το συμβόλαιό του, είτε να τον δούμε να συνεχίζει την καριέρα του σε άλλη κυπριακή ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ