aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Ανόρθωση ο Τσούκας

Στην Ανόρθωση ο Τσούκας

Η Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ορθοπαιδικό χειρουργό Δρ. Δημήτριο Τσούκα.

Αναλυτικά: «Ο Δρ Δημήτριος Τσούκας έχει τεράστια εμπειρία στην αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών και θεωρείται από τους κορυφαίους ορθοπεδικούς χειρούργους αθλητικών κακώσεων στην Ευρώπη.

Είναι διευθυντής ορθοπαιδικής και κλινικής αθλητικών κακώσεων του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ στην Αθήνα και διευθυντής του Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής MIOSMED, παγκόσμια πιστοποιημένου κέντρου εκπαίδευσης αθλητιατρικής, ορθοπαιδικής και αρθροσκοπικής χειρουργικής.

Έχει μετεκπαιδευτεί στο Βέλγιο και στην Αγγλία και έχει διατελέσει υπεύθυνος ιατρός επαγγελματικών ομάδων ποδοσφαίρου (Λεβαδειακός, Ηλυσιακός, Εθνικός Πειραιώς, Εθνικός Αστέρα) μπάσκετ (ΑΕΚ, Μαρούσι) και βόλεϊ (Παναθηναϊκός, Εθνικές ομάδες βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ Ελλάδας).

Είναι εν ενεργεία μέλος της ιατρικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ CEV και η πιστοποιημένος στην ιατρική ποδοσφαίρου από τη FIFA. Επιλέγεται επίσης ως ο υπεύθυνος ιατρός του Ελληνικού All Star Game στο μπάσκετ και έχει βραβευτεί για τη προσφορά του στην αθλητιατρική.

Εδώ και μερικές μέρες έχει αναλάβει τα καθήκοντα του στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς ενώ ήταν και ο επικεφαλής ιατρός στο παιχνίδι με την Δόξα. Καλωσορίζουμε τον Δρ Δημήτριο Τσούκα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ