aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην Ανόρθωση για το Euro ο Ανανίτζε

Στην Ανόρθωση για το Euro ο Ανανίτζε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές στην ιστορία της ετοιμάζεται να υλοποιήσει η Ανόρθωση, που βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Γιάνο Ανανίντζε. Χθες έμεινε ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο διεθνής Γεωργιανός επιθετικός πήρε αποζημίωση περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ από τον ρωσικό σύλλογο, έτσι τη δεδομένη στιγμή το οικονομικό περνά σε δεύτερη μοίρα γι’ αυτόν.

Ο Ανανίντζε θέλει να βρει ομάδα, στην οποία θα μπορεί να βρει ρυθμό, θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα αποκτήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Με στόχο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Γεωργίας για το Nations League, μέσω του οποίου μπορεί να πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Γιούρο.

Η Ανόρθωση αποτελεί το καλύτερο σκαλοπάτι για τον ίδιο μιας και αν κλείσει η συμφωνία θα συναντήσει τους συμπατριώτες του, Οκριασβίλι, Λόρια, Νταουσβίλι και Κατσιαράβα, οι οποίοι ήδη του έχουν μεταφέρει τα καλύτερα για την ομάδα και την Κύπρο.
Ένας επίσης σημαντικός λόγος που τον φέρνει σήμερα ή το αργότερο αύριο στην Κύπρο είναι φυσικά και η παρουσία του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο 27χρονος επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Γεωργίας, όταν στο τιμόνι της βρισκόταν ο νυν προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κτύπησαν την πόρτα του Οκριασβίλι από την Κίνα

Χθες μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Σπαρτάκ μίλησε σε ιστοσελίδα της Γεωργίας ο μάνατζερ του Ανανίντζε, Τιμούρ Λεψάγια, για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Υπάρχουν πολλές επιλογές από διάφορες χώρες. Δεν θα πω ονόματα για ηθικούς λόγους. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Ρωσία αλλά η προτεραιότητα του Γιάνο είναι να αλλάξει παραστάσεις. Θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του. Είναι μόνο 27 και δεν είναι μυστικό ότι είναι ταλαντούχος παίκτης. Δεν κατάφερε να δείξει 100% τις ικανότητές του στη Σπαρτάκ, αλλά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Τώρα είναι ίσως η ώρα να σκεφτεί να αλλάξει περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Ανανίτζε με €1.000.000 στην τσέπη!

Επαναλαμβάνω, είναι 27 ετών και μπορεί ακόμη να παίξει σε ψηλό επίπεδο για αρκετά χρόνια. Προτεραιότητά μας είναι η Ευρώπη, ο Γιάνο θέλει νέα πρόκληση».
Αυτή η πρόκληση φαίνεται πως θα είναι η Ανόρθωση για τον ποδοσφαιριστή που με τον Τιμούρ Κετσπάγια θα προσπαθήσει να αναγεννηθεί, όπως αναγεννήθηκαν τόσοι και τόσοι παίκτες στα δικά του χέρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ