aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην ακίδα η Καρμιώτισσα, η προσοχή και στα Ομόνοια-ΑΕΚ, ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Στην ακίδα η Καρμιώτισσα, η προσοχή και στα Ομόνοια-ΑΕΚ, ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το παιγνίδι με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ αποτελεί μονόδρομο για τον Απόλλωνα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιγνίδια που ακολουθούν. Οι κυανόλευκοι θέλουν μαζεμένες νίκες για να έχει νόημα η αντεπίθεσή τους. Ο Πέδρο Εμανουέλ είδε την ομάδα του να χάνει πολλούς βαθμούς στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με τις τρεις ήττες από την ΑΕΚ, την ΑΕΛ και τον Ερμή, αλλά και την ισοπαλία με τον Άρη. Αποτελέσματα που έβαλαν την ομάδα της Λεμεσού στριμωγμένη στη γωνία.

Όλα, όμως, έχουν αλλάξει με τις τρεις συνεχόμενες νίκες, οι οποίες επανέφεραν την αισιοδοξία στην ομάδα. Και τώρα έχουν ιδιαίτερους λόγους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη την προσεχή Κυριακή. Πρώτο, με νέα επιτυχία θα πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και δεύτερο, είναι βέβαιο πως με άλλους τρεις βαθμούς θα βρεθούν πιο κοντά στους πρωτοπόρους, αφού στην 11η αγωνιστική υπάρχουν δύο ντέρμπι Ομόνοια-ΑΕΚ, ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και εφόσον ο Απόλλων κάνει το καθήκον του και πάρει τη νίκη, θεωρείται βέβαιο πως θα κλείσει κι άλλο την ψαλίδα, που τον χωρίζει από την κορυφή.

Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών και από τους ίδιους εξαρτάται πόσο… ύψος θα πάρει η ομάδα τους. Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν θα ρισκάρει τίποτε με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Θα παρατάξει την ομάδα του στο ΓΣΖ, με ό,τι καλύτερο διαθέτει και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα, τότε μόνο θα κάνει συντήρηση δυνάμεων. Ο Γκόμες με τον Πέδρο δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμοι και το πιο πιθανό είναι πως θα τεθούν στην απόλυτη διάθεση του προπονητή τους, για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι, με τον προπονητή του Απόλλωνα να έχει και το δίλημμα ποιον στόπερ θα χρησιμοποιήσει την Κυριακή.

Ο Αγγελή επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από τρεις μήνες, σκοράροντας μάλιστα, όμως, είναι διαθέσιμος και ο Βινίσιους, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Εθνικό, λόγω καρτών. Ποιοι δύο από τους Ρομπέρζ, Βινίσιους και Αγγελή θα αγωνιστούν, θα το ξέρουμε την Κυριακή. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τεχνικός του Απόλλωνα επιθυμεί να φτιάξει μια σιδερένια άμυνα. Ακολουθούν τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση και εκεί θέλει η ομάδα του να είναι από κάθε άποψη δυνατή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ