aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτην ΑΕΛ σκέφτονται μόνο την επόμενη μέρα

Στην ΑΕΛ σκέφτονται μόνο την επόμενη μέρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν βλέπουν πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι στην ΑΕΛ, δεν ασχολούνται με ζητήματα που αφορούν στο μέλλον, παρά μόνο σκέφτονται το παρόν και την αμέσως επόμενη μέρα. Για παράδειγμα, το ματς της ερχόμενης Δευτέρας με την Αλκή στο «Αμμόχωστος» είναι στο προσκήνιο και εκεί συγκεντρώνουν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο όλη τους την ενέργεια. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει να επιλύσει σημαντικά προβλήματα, όπως την απουσία των Ζντραφκόφσκι κι Αντάμοβιτς και κυρίως εκεί έχει στραμμένη την προσοχή του σε αυτούς που θα αποτελέσουν την ενδεκάδα.

Φιντέλις και Λεάντρο Σίλβα πήραν χρόνο συμμετοχής στο νικηφόρο ματς με την Πάφος FC (1-0) και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν και κόντρα στους κυανέρυθρους. Στη «φαρέτρα» του Βόσνιου τεχνικού βρίσκεται και ο Αντόνια, ο οποίος αν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ίσως κληθεί να βοηθήσει. Υπάρχει ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην αποστολή κι ο νεοαποκτηθείς Μπόριτς Γκοντάλ.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι ψηλά και εκεί θέλουν να παραμείνουν με πρώτιστο στόχο ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όμως, στο κυνήγι αυτής της προσπάθειας όλα είναι πιθανά στο τέλος, άρα και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Στα θετικά για την ΑΕΛ, είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως οι Μακρής, Ζούνιορ, Λαφράνς, Ν. Τεϊσέιρα έχουν πάρει τα πάνω τους.

Ειδικά ο Μακρής, έχει δείξει πως δίπλα και πίσω από τον κεντρικό φορ, μπορεί να κάνει πολλή δουλειά. Αυτό που απομένει είναι να ανέβουν και οι Χουράδο – Αβραάμ. Οι δύο τελευταίοι είναι βασικά γρανάζια στο να δουλέψει σωστά η γαλαζοκίτρινη μηχανή. Ο Χουράδο έχει φτάσει στα οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα, όμως περιμένουν και άλλα από τον Ισπανό, ο οποίος έχει να σκοράρει από το ματς με τον Ερμή στο Τσίρειο (και αυτό δεν ήταν αποκλειστικά δικό του γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ