aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτιγμές ’18 στον Απόλλωνα, όλα ανοιχτά

Στιγμές ’18 στον Απόλλωνα, όλα ανοιχτά

Δύσκολες οι στιγμές για τον Απόλλωνα, μετά την καταστροφική ισοπαλία 2-2 με τον Ολυμπιακό, που επέφερε την απώλεια ακόμη ενός πρωταθλήματος επί προεδρίας Νίκου Κίρζη. Οι κυανόλευκοι φτάνουν στην πηγή για ακόμη μία φορά δίχως να πιουν νερό, βιώνοντας παρόμοια οδυνηρά συναισθήματα με το 2018.

Οι οπαδοί της ομάδας της Λεμεσού ξεσπούν κατά παντός στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η πίεση προς τους διοικούντες είναι έντονη και όλα είναι ανοιχτά για την επόμενη μέρα.

Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση των κυανολεύκων έδειξε πως ήθελε πολύ να τους οδηγήσει επιτέλους στην κορυφή, για πρώτη φορά από το 2006. Έκανε μετεγγραφές, υποχρεώθηκε να πάρει τη δύσκολη απόφαση διαζυγίου με τον Σωφρόνη Αυγουστή, «άρπαξε» τον Γιάννη Πετράκη από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Είναι αλήθεια επίσης ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα άλλωστε είναι αήττητη στα πλέι οφ μετά από σειρά δύσκολων παιχνιδιών, αλλά μια στροφή πριν από το τέλος στραβοπάτησε μοιραία. Χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο σε «τελικό» με την Ομόνοια.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν, ο Κίρζης και οι συνεργάτες του βρίσκονται στη δύσκολη θέση να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Είναι άλλη μια αποτυχία, που θα χρειαστεί την κατάλληλη διαχείριση, ώστε να επιστρέψει δυνατός ο Απόλλων και να προσπαθήσει ξανά να φτάσει στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ