aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη Λίβερπουλ ο Μάνιγκερ

Στη Λίβερπουλ ο Μάνιγκερ

Την απόκτηση του Άλεξ Μάνιγκερ ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, με τον τελευταίο να βάζει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τη σεζόν 2015-16 στην Άουγκσπμπουργκ, όπου μέτρησε 34 εμφανίσεις και πλέον παίρνει τη θέση του αναπληρωματικού της Λίβερπουλ, πίσω απ’ τον Σιμόν Μινιολέ.

Ήδη μάλιστα βρίσκεται στις ΗΠΑ με τους «κόκκινους», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μάνινγκερ ανέφερε: «Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η Λίβερπουλ, αισθάνθηκα υπέροχα, γιατί βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ήταν έκπληξη για μένα, αλλά δεν τα είχα παρατήσει, μετά από 4 χρόνια στη Γερμανία. Ήταν αυτό που περίμενα μέχρι τέλους. Έχω τις δυνάμεις να παίξω, αν χρειαστεί ακόμα και σε 50 παιχνίδια».

Υπενθυμίζεται πως ο Αυστριακός γκολκίπερ έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες της Άρσεναλ, της Φιορεντίνα, της Ουντινέζε και της Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ