aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη λίστα της Γιουβέντους και ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα

Στη λίστα της Γιουβέντους και ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τον επιθετικό που θα «γεμίσει» το κενό που άφησε ο Άλβαρο Μοράτα στην Γιουβέντους, με το νέο όνομα να είναι ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα της Σάντος.

Μπορεί τα ονόματα των Έντινσον Καβάνι, Αρκάντιουζ Μίλικ και Καρίμ Μπενζεμά να αποτελούν πρώτο στόχο για την «γηραιά κυρία», αλλά το γεγονός πως οι ομάδες στις οποίες ανήκουν είτε έχουν πει πως δεν πωλούνται είτε δεν έχουν βάλει κάποια τιμή, ανεβάζουν τον 19χρονο επιθετικό ψηλά στη λίστα.

Ο «gabigol» έχει μπει, επίσης, στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ και της Άρσεναλ, με την πρώτη να κάνει πρόταση 18 εκατ. ευρώ μαζί με μπόνους και την Σάντος να την απορρίπτει. Η ομάδα από την Βραζιλία ζητάει 20 εκατ. ευρώ «ακατέβατα», τιμή η οποία δεν είναι απαγορευτική για την ομάδα από την Ιταλία.

Ο πατέρας του «νέου Νειμάρ», όπως έχει χαρακτηριστεί από την Σάντος, δήλωσε πως ο γιος του θέλει πολύ να αγωνιστεί στην ομάδα από το Τορίνο, αλλά η Σάντος θα περιμένει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για να δει αν η τιμή του ποδοσφαιριστή της θα ανέβει.

Ο Βραζιλιάνος φοράει τα χρώματα της Σάντος εδώ και τρία χρόνια, σημειώνοντας 54 γκολ σε 150 εμφανίσεις, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του φέτος με την «σελεσάο» στο επετειακό Κόπα Αμέρικα, σκοράροντας 2 τέρματα σε 4 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ