aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη λίστα της ακόμη δύο επιθετικοί

Στη λίστα της ακόμη δύο επιθετικοί

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστής για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής εξετάζει η ΑΕΛ σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα anatoliki.com. Αυτοί είναι οι Άλισον και Ομιγκούι.

«Κλείνει» Ντε Λεόνσο για την επίθεση! (vids)

Αναλυτικά:

«Ο Τιάγκο ντε Λεόνσο δεν είναι ο μοναδικός επιθετικός που εξετάζει η ομάδα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας στην λίστα της ομάδας μας βρίσκονται άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για Βραζιλιάνο και Νιγηριανό επιθετικό με τις πιθανότητες απόκτησης τους να είναι μοιρασμένες για όλους.

Ο πρώτος είναι ο 21χρόνος Βραζιλιάνος Άλισον. Ο Άλισον αγωνίζεται στην ομάδα Νότικο που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία Βραζιλίας. Φέτος μετράει 9 συμμετοχές (4 ως βασικός). Έχει περάσει από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (21 / 6 γκολ), Σάο Καετάνο (7 / 4 γκολ), ενώ αγωνίστηκε και στην Ιαπωνία στην Σονάν Μπελμάρε (12 / 2 γκολ).

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο 22χρόνος Νιγηριανός Σέντρικ Ομιγκούι. Ο Ομιγκούι ανήκει στην Μαγιόρκα με την οποία αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Μαγιόρκα Β (67 / 25 γκολ) και στην Βαλένθια Β (12 / 1 γκολ). Αυτοί οι δύο, λοιπόν, μαζί με τον Λεόνκο είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να έρθουν στην ομάδα μας. Να αναφέρουμε ότι ο Άλισον αν αποκτηθεί θα εγγραφεί στον κατάλογο Β ενώ ο Ομιγκούϊ στον κατάλογο Α».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ