aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη λίστα της ΑΕΚ Εφραίμ και Χριστοφή!

Στη λίστα της ΑΕΚ Εφραίμ και Χριστοφή!

Η ιστοσελίδα aek1924.gr αναφέρει πως στο στόχαστρο του Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκονται (ανάμεσα σε άλλους) οι Γιώργος Εφραίμ και Δημήτρης Χριστοφή για τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει το κενό του Μπαρμπόσα που αποχωρεί.

Αναλυτικά: «Εκτός από τον Παουλίνιο που προτάθηκε στην ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Μπαρμπόσα, ο Κετσπάγια έχει στη λίστα του και δύο κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Εφραίμ και Χριστοφή, τους οποίους ο Γεωργιανός τεχνικός γνωρίζει και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσουν την ΑΕΚ. Ο πρώτος είναι 27 χρονών και έχει συνεργαστεί με τον Κετσπάγια στον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο δεύτερος διανύει το 28ο χρόνο της ηλικίας του. Έχει περάσει από την Ομόνοια, την Σιόν, ενώ είναι και διεθνής με την Κύπρο.

Βέβαια, μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι δεδομένο, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τον Μπαρμπόσα και την Αλ Βασλ συνεχίζονται, ενώ η Ένωση δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του αντικαταστάτη του».

Διαβάστε επίσης: Οι δύο Κύπριοι αντί-Μπαρμπόσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ