aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη Λάρνακα για να... κόψει τα δικαιώματα η ΑΕΛ

Στη Λάρνακα για να… κόψει τα δικαιώματα η ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την ήττα από την Ομόνοια, η ΑΕΛ έχασε το μικρό προβάδισμα που είχε απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της, την ΑΕΚ. Η διαφορά είναι στο +6 από την ομάδα της Λάρνακας και αντιλαμβάνεται κάποιος ότι, με νίκη θα αυξήσει τη διαφορά, όμως είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και η ΑΕΚ μέσα στο γήπεδό της θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μειώσει στο -3.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν πολύ σημαντικές απουσίες στο «ΑΕΚ Αρένα» και αυτοί που θα αγωνιστούν καλούνται να υπερβάλουν εαυτόν για να οδηγήσουν την ομάδα τους στην επιτυχία. Τα προβλήματα εστιάζονται στη μεσαία γραμμή, καθώς δεν υπολογίζονται οι Ζντραφκόσκι, Σίλβα και Αντάμοβιτς.

Ο Γκαστανιάγα θα πάρει τη μία θέση, ενώ είναι υποψήφιοι για να ξεκινήσουν τον αγώνα οι Φιντέλις, Λαφράνς, Αγκάνοβιτς και Ντα Σίλβα. Εκτός πλάνου είναι και οι τραυματίες Α. Τεϊσέιρα και Χ. Κυριάκου.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ανακάτεψε καλά την τράπουλα για να καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα. Ο τεχνικός της ΑΕΛ προτίθεται να παρουσιάσει την ομάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1 αν και έγινε σκέψη και για το 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πρόσεκ. Οι Ν. Τεϊσέιρα και Γουίλερ θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Γκοντάλ και Ζούνιορ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής έχουν προβάδισμα οι Γκαστανιάγα και Φιντέλις, αν και ενδέχεται να πάρει θέση μπροστά από τα στόπερ ο Λαφράνς. Ο τρίτος θα είναι ένας εκ των Αγκάνοβιτς ή Ντα Σίλβα, σε ρόλο επιτελικού. Στην επίθεση, δεξιά θα κινείται ο Αντόνια, αριστερά ο Μακρής και στην κορυφή ο Χουράδο.

Το ματς είναι δύσκολο και η ΑΕΛ καλείται να καταθέσει ό,τι καλύτερο μπορεί για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση και μετά αν μπορεί να ανέβει πιο ψηλά. Προέχει, όμως, η αγωνιστική πειθαρχία, το τρέξιμο και το πάθος. Στοιχεία που θα της χρειαστούν, όχι μόνο το απόγευμα αλλά και στα υπόλοιπα ματς που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ