aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτη κορυφή με γκολάρες η Γιουβέντους!

Στη κορυφή με γκολάρες η Γιουβέντους!

Με τον Ντιμπάλα να μαγεύει και τον Ρονάλντο να… σοκάρει, η Κυρία πέρασε από τη Γένοβα και πήγε στο +3 από την Ιντερ, αλλά με ματς περισσότερο.

Η 17η αγωνιστική της Serie A άρχισε… πρόωρα επειδή η Γιούβε έχει το Σούπερ Καπ με τη Λάτσιο σε λίγες μέρες και πάει εκεί με καλή ψυχολογία, αφού ξέρει πως στη χειρότερη περίπτωση θα έχει συγκάτοικο στην κορυφή την Ιντερ. Ο Μαουρίτσιο Σάρι είχε ξανά στην αρχική 11άδα τους Ντιμπάλα-Ρονάλντο-Ιγουαΐν και οι δύο πρώτοι ήταν αυτοί που έκαναν τη διαφορά, δίνοντας το τρίποντο στους Μπιανκονέρι. Οσο για τη Σαμπντόρια, η οποία ήταν ανεβασμένη μετά τη νίκη επί της Τζένοα στο ντέρμπι, προσπάθησε για ό,τι καλύτερο αλλά αυτό τελικά δεν ήταν βαθμός ή βαθμοί, ενώ έχασε για το επόμενο ματς τον Καπράρι, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις…

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και στο 19′ είχε και το πρώτο γκολ, όταν ο Ντιμπάλα με διαγώνιο σουτ στην κίνηση μετά τη μπαλιά του Αλεξ Σάντρο έκανε το 0-1. Οι Μπιανκονέρι είχαν το προβάδισμα από νωρίς και συνέχιζαν να κάνουν το παιχνίδι τους, μέχρι που ήρθε το 35ο λεπτό και το διπλό λάθος του Αλεξ Σάντρο, για να γίνει το 1-1 με το δυνατό σουτ του Καπράρι εντός περιοχής. Παρ’ όλα αυτά, το ημίχρονο έκλεισε με τους Τορινέζους μπροστά στο σκορ, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρονάλντο… πέταξε στα 2,56μ. μετά τη σέντρα του Αλεξ Σάντρο, γράφοντας το 1-2. Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή, αφού στο β’ μέρος η Γιούβε ήλεγξε την κατάσταση, μπορούσε να κάνει το 1-3 στο 56′ με τον Κριστιάνο αλλά το χάλασε ο… Ματουιντίσκόραρε στο 89′ με τον Πορτογάλο αλλά σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ και τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς, πηγαίνοντας στο +3, αλλά με ματς περισσότερο, από την Ιντερ.

Σαμπντόρια (Κλαούντιο Ρανιέρι): Αουντέρο, Μουρίγιο, Φεράρι, Κόλεϊ, Μούρου (76′ Αουγκέλο), Ντεπάολι (50′ Λερίς), Θόρσμπι, Λινέτι, Γιάνκτο (61′ Γκαμπιαντίνι), Ραμίρες, Καπράρι.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Μπονούτσι, Αλεξ Σάντρο (82′ Ντε Σίλιο), Ραμπιό, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα (77′ Ντάγκλας Κόστα), Ρονάλντο, Ιγουαΐν (69′ Ράμσεϊ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ